loading...

Fam. Månsson

- "Det är en fantastisk känsla när vinden viner runt husknuten och man inte ens märker av det inomhus
 

Familjen Månsson - ägare till Bosum Building System AB, har under årens lopp hunnit med att bygga inte mindre än två hus för eget bruk där husstommen består av deras egna massiva träblock. Nedan följer en kort text där ägarna själva delar med sig av sina erfarenheter av produkten. 

- När vi köpt tomt första gången till vårt fritidshus i Skåne 2005 så bestämde vi oss för att bygga med den byggteknik som Bo utvecklat. Resultatet blev ett modernt och miljövänligt hus med bra inomhusklimat och en god värmeisolering, precis vad produkten är avsedd för och precis så vi ville ha det.  

- Efter fyra underbara år i vårt fritidshus så tog vi slutligen ett beslut om att flytta ner till Skåne permanent. Vi hade nu hittat en ny tomt och samtidigt tagit fram en ny Villamodell för Bosum Building System som skulle passa perfekt för vårt framtida permanentboende. Vi har nu bott här sedan 2010 och trivs mycket bra. Huset har infriat alla förväntningar när det gäller boendemiljö och inomhusklimat. Som bekant blåser det mycket i Skåne och det är en underbar känsla när vinder viner runt husknuten och man inte märker av det inomhus. 

Bo och Suzanne Månsson, Österlen

Bosum Building System AB - Ekologiska byggsatser i massivt trä