loading...

Fam. Gubic

" Huset känns jäkligt gediget. Står man inne i huset så hörs det knappt när någon ropar ifrån övervåningen". 

Ett hus med en planlösning på 1,5 plan med pulpettak. Det var familjen Gubics kriterier då de satte sig framför datorn och började leta efter husleverrantörer. Efter lite sökande på nätet fann dem ett hus med en planlösning som föll dem i smaken. De hade hittat Villa Alice bland produktutbudet hos Bosum Building System. Under sommaren 2014 påbörjade familjen sin byggnation av huset. Nedan delar familjen med sig av tankar och erfarenheter kring projektet. 

- När vi satte oss ned och letade efter företag som sålde hus, visste vi redan att vi ville ha en villa på 1,5 plan med pulpettak. Efter lite sökande fann vi företaget Bosum Building System som hade en husmodell med precis den planlösning vi letade efter. Vi denna tidpunkten hade vi inga tankar på att vi skulle bygga i massivt trä, utan det var främst planlösningen vi fastnade för. Vi tog kontakt med företaget och diskuterade fram ett förslag där vi gjorde några ändringar på huset efter våra önskemål.

- Byggnationen gick väldigt smidigt och det verkade enkelt för konsulterna att sätta ihop byggsatsen. Produkterna levererades i tid, men såhär i efterhand hade man kanske kunnat dela upp leveranserna då det kom väldigt mycket material på en och samma gång.

- Det återstår idag lite arbete kring VVS och fasad för att få huset klart, men det är på gång. Vi är idag mest nöjda med husets planlösning med pulpettak samtidigt som huset känns jäkligt gediget. Står man inne i huset så hör man knappt när den andra ropar ifrån andra våningen. Vi skulle absolut kunna rekommendera en byggsats från Bosum Building System till andra och har faktiskt redan gjort det!


Familjen Gubic, Trollhättan

Bosum Building System AB - Ekologiska byggsatser i massivt trä