loading...

Fam. Johansson

"Det har varit blåsiga och kalla nätter sedan vi flyttade in i huset, men vi vaknar ändå upp i ett varmt och ombonat hus. Vi har fått det inomhusklimat vi ville ha.
 

År 2009 hade familjen Johansson äntligen hittat den tomt där de ville bygga sitt drömhus. Nu började jakten på det hus och den byggmetod som var mest lämpad för familjens behov. Familjen satte sig ned och letade på webben efter husleverantörer och hittade av en slump byggsatserna från Bosum Building System. De läste på om byggmetoden och upplevde att de fördelar som en massiv byggsats i trä kan åstadkomma, var helt i linje med vad de själva eftersträvade. Byggnationen avslutades i november 2010 och familjen kunde då flytta in deras drömhus.

- Vi är positivt överraskade över att väggarna inte rör sig. På så sätt slipper vi tråkigheter som att tapeter och målarfärg spricker. Snickarna var lite skeptiska till konstruktionen från början. Kanske var det för att det var första gången de byggde ett hus på detta sätt? När väl syllen var på plats tog det knappt en dag för tre personer att få upp väggarna.

- Det har varit blåsiga och kalla nätter sedan i flyttade in i huset, men vi vaknar ändå upp i ett varmt och ombonat hus. Vi har fått det inomhusklimat vi vill ha.

Familjen Johansson, Tjuvkil

Bosum Building System AB - Ekologiska byggsatser i massivt trä