loading...

Fam. Sandblom

- "När vi klev in i huset så möttes vi av den öppna planlösningen med den höga takhöjden och dess fantastiska rymd" 

Familjen Sandblom var 2011 på jakt efter ett fritidshus på Österlen. De sökte efter ett hus med en öppen planlösning som lämpade sig för 2 personer med utrymme för övernattande gäster. De fastnade slutligen för ett hus som var byggt av Bosum building systems populära modell Aroma. Efter att ha använt huset som fritidshus i några år valde paret 2014 att bosätta sig i den nyförvärvade bostaden permanent.

- Då vi var på visning av huset så hade vi ingen aning om vilken typ av hus det var eller vilket företag som hade låtit bygga det. När vi klev in i huset så möttes vi av den öppna planlösningen med den höga takhöjden och dess fantastiska rymd. De tre terrassdörrarna som gav direkt tillgång till uteplatsen och husets baksida släppte in så mycket ljus och gjorde att upplevelsen förstärktes ytterligare. När vi såg detta så kände vi verkligen att vi hade hittat ett hus som passade oss och våra behov.

- Huset och dess planlösning passar oss väldigt bra då vi inte har några barn hemma längre. Gårdshusen som också är byggda av massiva träblock är suveräna och flexibiliteten i dem är stor. Vi märker att huset har en väldigt bra ljudisolering, vilket vi tycker är jätteskönt. Sedan vi flyttade in har vi bytt ut köket men i övrigt har vi låtit konstruktionen vara oförändrad. Trädgården däremot har fått genomgå en stor förändring och där sker det ständigt nya saker.Vi rekommenderar andra att köpa/bygga ett hus från Bosum building system baserat på den positiva erfarenhet vi har av produkten och vi har redan tipsat andra att låta bygga sitt hus med en byggsats från Bosum building system. 

Familjen Sandblom, Vik 

Bosum Building System AB - Ekologiska byggsatser i massivt trä