Ballingslövs sågverk

Det kärnvirke som används för att tillverka våra massiva träblock i Furu förädlas av Ballingslövs sågverk. Leverantören står även för tillverkningen av takstolarna till samtliga byggsatser. Sågverket har mångårig erfarenhet av trähantering och besitter en kunskap som sträcker sig flera generationer bakåt i tiden.

JB Construction

JB Construction är Entreprenörer för bostadshus och andra byggnader. Företaget etablerades redan 1987 och har sedan starten skapat sig en gedigen kunskap inom stommontage och vidarebyggnation av hus. 

Miljöbyggsystem

Miljöbyggsystem MBS AB representerar ISOCELL & PAVATEX på den skandinaviska marknaden. Produkterna håller genomgående en hög kvalitet där miljöanpassningen tillhör en av de främsta på marknaden. Produkterna säljs oftast som ett system med garanti för sunda och energieffektiva hus.

Varbergs Svetsteknik

Varbergs Svetsteknik AB är verksamma inom områdena MIG, TIG och MMA. Företaget grundades 2007 och blev redan samma år utnämnda till ”Årets nyföretagare” i Varberg. Totalt har företaget nästan 60 års samlad kompetens och erfarenhet inom personalen.

Drömtrappor

Bakom marknadens ledande varumärke Drömtrappor® står Trätrappor Norsjö AB, Nordens största och ledande trapptillverkare. Företaget har byggt trappor sedan 1923 och med deras erfarenhet leder de utvecklingen i branschen. Modern teknik i kombination med med lång hantverkstradition gör att de kan erbjuda sina kunder skräddarsydda trappor utifrån kundens unika önskemål. 

Smedstorp Kök

Smedstorp har tillverkat kök mitt på det vackra Österlen sedan 1945. Företaget vårdar det gamla hantverket. De tror på kvalitet och traditionellt hantverk i sampel med modern utveckling och digital utrustning. Nya produkter utvecklas genom att prova nya material och samarbeta med framstående formgivare. Samarbetet med underleverantörer sker alltid med stor hänsyn till miljön och materialet som används för att tillverka deras kök består av miljömärkt råmaterial.

"Utvecklingen inom köksinredning medför ständigt nya funktioner och innovationer. Det gör dagens kök till lättarbetade, snabbstädade och ergonomiskt riktiga arbetsplatser. Trender, färger, material och design förändras ständigt - men vi är noga med att bibehålla och slå vakt om vår långa hantverkstradition och kvalitetstänkande".
- Smedstorp Kök  

Plannja Steinwalls AB

Plannja är ett av nordens ledande varumärken vad gäller förädlade tunnplåtsprodukter för byggmarknaden. Företaget utvecklar, designar och producerar tak, fasadelement och alla slags tillbehör som höjer värde och komfort på byggnader. Deras tak och hängrännor i stålplåt eller aluminium är gjorda för nordiska klimat och håller genomgående hög kvalitet i alla detaljer. All tillverkning är sedan 1992 kvalitetscertifierad enligt SS-EN ISO 900.1 och sedan 2004 är företaget dessutom miljöcertifierat enligt SS-EN ISO 14001:2004. 

Bosum Building System AB - Ekologiska byggsatser i massivt trä